| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Varm kyllingesalat med peberfrugterSkrevet d. 14 November 2009Ingredienser1 Lille løg, i tynde skiver 2 spsk olivenolie 2 store peberfrugter, udkernede, i tynde strimler 1 stegt kylling (1 kg) uden skind, skåret i stykker 1 spsk soyasauce 1/4 tsk kinesisk femkrydderi 1 knsp sukker sort peber fra kværn 1 spsk eddike 2/3 dl smuttede mandler, ristede Fremgangsmåde 1 I en gryde svitses løget gyldent i halvdelen af olien. Tilsæt peberfrugt og svits dem møre, men sprøde - ca. 5 min. 2 Rør kyllingekød, soyasauce, femkrydderi, sukker og krydderier efter smag i gryden. Varmes igennem og hældes i severingsskål eller på tallerkener 3 Eddike og resten af olien rørers sammen og hældes over salaten. Garneres med mandler. |