| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Kylling StroganoffSkrevet d. 15 November 2009Ingredienser30 g smør 2 spsk olie 2 løg, i tynde skiver 2 fed hvidløg, pressede 8 kyllingeoverlår, i strimler 250 g champignoner, i skiver 2 tsk sød paprika 2½ dl cremefraiche 2/3 dl tomatpasta sort peber fra kværn 2 spsk persille, hakket Fremgangsmåde 1 Smør og olie varmes på en stor pande. Løg og hvidløg svitses, til løgene er møre. 2 Tilsæt kyllingekød og steg under om røring, til kødet er mørt. Rør champignoner og paprika i. Lad svampene blive møre. 3 Rør sammenrørt cremefraiche, tomatpasta og peber i, og lad det simre for svag varme, til retten er gennemvarm. Drysses med persille. Serveres med kogte ris eller pasta. |