HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Pita-pizza med kylling

Skrevet d. 15 November 2009
Ingredienser
6 pita-brød, ca 12 cm
¼ dl tomatpickles eller-chutney
125 g stegt kylling, i strimler
125 g champignoner, i skiver
1 rød eller grøn peberfrugt, i strimler
tørret oregano eller basilikum
2½ dl revet mozzarella

Fremgangsmåde
1 Læg brød på en bageplade. Fordel tomatpickles jævnt over dem. Derover kyllingekød, champignoner og peberfrugt. Drysses med krydderurter og til sidst revet ost.

2 Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i 15 min, eller til osten bobler. Serveres straks.