HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling med valnødder og blåskimmelost

Skrevet d. 15 November 2009
Ingredienser
8 kyllingeoverlår, uden ben og skind
olivenolie
3 mellemstore tomater, i tykke skiver
¾ dl hakket valnødder
6 forårsløg, finthakket
90 g blåskimmelost, smuldret

Fremgangsmåde
1 Kyllingestykker pensles med olie; anbringes under forvarmet grill og steges næsten møre; vendes hyppigt. Tages ud.

2 Fordel tomater i bunden af et fad, der kan tåle grill. Grill dem 2 min, tilsæt kyllingekød, drys valnødder, forårsløg og ost over.

3 Grilles til kødet er mørt og osten er gylden, ca. 5-8 min yderligere. Serveres med stegte kartofler og dampet spinat.