| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Grillstegt kyllingepizzaiolaSkrevet d. 15 November 2009Ingredienser1 spsk olivenolie 1 stort løg, finthakket 2 fed hvidløg, finthakkede 1 dåse (400 g) hakkede tomater 1 tsk tørret basilikum 1 tsk tørret oregano 1 spsk kapers, afdryppede 4 kyllingebrystfileter lidt ekstra olivenolie Fremgangsmåde 1 Løg og hvidløg svitses møre i olien i en gryde. Tilsæt tomat og krydderurter og svits under omrøring, til saucen koger. 2 Varmen dæmpes, og saucen simrer uden låg under jævnlig omrøring, til den bliver tyk, ca. 15 min. Rør kapers i og hold den varm. 3 Kyllingebryster pensles med ekstra olie og grilles (ca. 8 cm fra elementet), til de er gennemstegte, ca. 4 min på hver side. 4 Lægges på varmt serveringsfad, saucen hældes over. Serveres straks med salat og sprød flûtes. |