| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Orientalsk kyllingekebabSkrevet d. 15 November 2009Ingredienser1 spsk lys soyasauce 1 spsk hvidvin 2 tsk groftmalet sennep 2 tsk klippet purløg 1 tsk olie 1 fed revet ingefær 4 kyllingebrystfileter, skåret i stykker bambusspyd, opblødt i vand 12 champignoner 12 cherrytomater 1 løg, skåret i 8 både 1 grøn peberfrugt, skåret i tern 3 usødede ananasringe, fra dåse, skåret i kvarter. Fremgangsmåde 1 Rør soyasauce, vin, sennep, purløg, olie, hvidløg og ingefær sammen i en stor glasskål. Kom kyllingekød i og mariner der i 30 min, vendes hyppiget. 2 Sæt kyllingekød på spyddene, afvekslende med champignoner, tomater, løg, peberfrugt og ananas. 3 Grilles 5-10 min; vendes og pensles hyppigt. Serveres med en grøn salat. |