| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Kylling med citron og korianderSkrevet d. 15 November 2009Ingredienser1 kylling (1,2 kg), skåret i 4 dele 2 spsk hvedemel sort peber far kværn 2 spsk olivenolie 1¼ dl hønsebouillon 2 spsk citronsaft 2 spsk hakket koriander 2 fed hvidløg, pressede 1 spsk piskefløde Fremgangsmåde 1 Kyllingestykkerne drysses med sammenrørt mel og peber. Ryst overskydende mel af. 2 Olie opvarmes i en gryde. Kom kyllingestykker i og steg dem gyldne på begge side. Dæmp varmen. 3 Tilsæt bouillon, citronsaft, koriander og hvidløg. Lad kyllingen simre 15-20 min, eller til den er stegt. 4 Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Rør fløden i og bring saucen i kog, til den jævner en smule. Server kyllingen med sauce, nudler og en salat. |