HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Wokstegt kylling med ananas

Skrevet d. 15 November 2009
Ingredienser
30 g smør
1¼ dl hele, smuttede mandler eller mandelspåner
1 spsk olie
3 kyllingebrystfileter, i skiver
1 spsk hakket mynte
1 rød peberfrugt, udkernet, i strimler
1 dåse (450 g) ananasstykker, afdryppede, saften gemt
2 stilke selleri, i skiver
2 spsk orangemarmelade

Fremgangsmåde
1 Smørret smeltes i en wok. Mandler ristes gyldne under omrøring. Lægges på en tallerken.

2 Kom olien wokken. Svits kyllingekød og mynte 3-4 min, eller til kødet er gennemstegt.

3 Rør peberfrugt, ananas og selleri i. Marmelade blandes med ananassaft og hældes i wokken. Varmes igennem, til marmeladen smelter.

4 Kom mandlerne tilbage i wokken. Rør godt rundt og server straks med ris.