| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Wokstegt kylling med ananasSkrevet d. 15 November 2009Ingredienser30 g smør 1¼ dl hele, smuttede mandler eller mandelspåner 1 spsk olie 3 kyllingebrystfileter, i skiver 1 spsk hakket mynte 1 rød peberfrugt, udkernet, i strimler 1 dåse (450 g) ananasstykker, afdryppede, saften gemt 2 stilke selleri, i skiver 2 spsk orangemarmelade Fremgangsmåde 1 Smørret smeltes i en wok. Mandler ristes gyldne under omrøring. Lægges på en tallerken. 2 Kom olien wokken. Svits kyllingekød og mynte 3-4 min, eller til kødet er gennemstegt. 3 Rør peberfrugt, ananas og selleri i. Marmelade blandes med ananassaft og hældes i wokken. Varmes igennem, til marmeladen smelter. 4 Kom mandlerne tilbage i wokken. Rør godt rundt og server straks med ris. |