HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Italiensk kylling

Skrevet d. 15 November 2009
Ingredienser
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg , presset
½ tsk tørret timian
½ tsk tørret oregano
1 dåse (400 g) tomater
2/3 dl tør hvidvin
2/3 dl udstenede sorte oliven, skåret i kvarter
1 grillstegt kylling, uden skind, skåret i små stykker

Fremgangsmåde
1 Olie opvarmes på en stegepande. Tilsæt hvidløg og krydderurter. Svitses for svag varme 30 sek.

2 Tilsæt tomater og vin. Bringes i kog under jævnlig, til saucen jævner.

3 Rør oliven og kylling i. Steges 1 min og serveres straks med varm pasta.