| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Grillstegt satay-kyllingSkrevet d. 16 November 2009Ingredienser6 kyllingeoverlår, uden skind og ben, i 2,5 cm tern 8 spyd (se note) ¾ dl jordnøddesmør, 'crunchy' 1 fed hvidløg, presset 1 spsk olie 2 spsk soyasauce 1 knsp chilipulver Fremgangsmåde 1 Sæt kyllingekød på spyd. Læg spyddene i et lavt fad. Rør jordnøddesmør, hvidløg, olie, soyasauce og chilipulver godt sammen. Hæld det over kyllingespyddene og mariner dem 30 min ved stuetemperatur. 2 Grilles over trækul eller i ovn 10-12 min, eller til de er gennemstegte. Serveres med frisk grøn salat eller ris. Note: Anvendes på bambusspyd, de lægges først i vand i 30 min, så de ikke brænder. |