| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Krydrede stegte kyllingerSkrevet d. 16 November 2009Ingredienser3 små kyllinger (800 g) 3 spsk honning 1 spsk rosenvand 2 tsk stødt kardemomme 1 spsk citronsaft 2 spsk olie 1 tsk salt 1 knsp cayenne 1¼ dl smuttede mandler korianderkviste, garniture Fremgangsmåde 1 Kyllingerne tørres med køkkenrulle. Rør alle de øvrige ingredienser undtagen mandler og korianderkviste sammen i en skål. 2 En bradepande fores med et stykke alufolie, stort nok til at kunne pakkes om kyllingerne. Læg kyllingerne på folien og kom en smule af honning-blandingen i hver kylling. Hæld resten over og drys mandler på dem. 3 Løft folien op rundt om kyllingerne og luk den sammen Steges 1 time ved 180 grader i forvarmet ovn. Luk folien op og øs stegeskyen over kyllingerne. 4 Steges uden tildækning i yderligere 30 min; vendes jævnligt og dyppes med stegesky. De skal være gyldentbrune, når de er stegt. Lad dem stå 5 min inden udskæring. Garneres med koriander. |