| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Stegt kylling med persillefyldSkrevet d. 17 November 2009Ingredienser1 kylling (1,4 kg) 1 løg, hakket 1 fed hvidløg, presset 30 g smør 2½ dl persille, hakket 2½ dl frisk brødkumme 1 æg, sammenpisket sort peber fra kværn Fremgangsmåde 1 Kyllingen afpudses for fedt. Den renses og tørres om hyggeligt og sættes til side. Svits løg og hvidløg gyldne i smør. 2 Rør persille og brødkrummer sammen, tilsæt løg og hvidløg, æg og peber. Skindet over kyllingens bryst løsnes og persillefyldet skubbes op under skindet. 3 Kyllingen lægges på en rist over en bradepande; hæld 2½ dl vand i bradepanden. Steg den ved 190 grader i ca. 1 time, eller til den er gennemstegt. Serveres med kartofler, bagt græskar, gulerødder og ærter. |