| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Teriyaki kebabsSkrevet d. 17 November 2009Ingredienser2/3 dl soyasauce 2/3 dl olie 2/3 dl tør sherry 2 fed hvidløg, pressede 2 spsk farin 2 tsk revet appelsinskal 2 tsk revet ingefær 4 kyllingebrystfileter, i 2,5 cm tern Fremgangsmåde 1 Rør soyasauce, olie, sherry, hvidløg, farin, appelsinskal og ingefær sammen. Læg kyllingekød i en lav glas- eller porcelænsskål og hæld marinaden over. Marineres tildækket i køleskab 1 time eller natten over. 2 Sæt kyllingekød på oliesmurte metal- eller bambusspyd (bambusspyd lægges i vand 30 min inden anvendelse, se de ikke brænder). Grilles over trækul eller i ovn 12-15 min, ca. 15 cm fra varmen, vendes og pensles jævnligt med marinade. |