HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Teriyaki kebabs

Skrevet d. 17 November 2009
Ingredienser
2/3 dl soyasauce
2/3 dl olie
2/3 dl tør sherry
2 fed hvidløg, pressede
2 spsk farin
2 tsk revet appelsinskal
2 tsk revet ingefær
4 kyllingebrystfileter, i 2,5 cm tern

Fremgangsmåde
1 Rør soyasauce, olie, sherry, hvidløg, farin, appelsinskal og ingefær sammen. Læg kyllingekød i en lav glas- eller porcelænsskål og hæld marinaden over. Marineres tildækket i køleskab 1 time eller natten over.

2 Sæt kyllingekød på oliesmurte metal- eller bambusspyd (bambusspyd lægges i vand 30 min inden anvendelse, se de ikke brænder). Grilles over trækul eller i ovn 12-15 min, ca. 15 cm fra varmen, vendes og pensles jævnligt med marinade.