HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Estragon-kylling med citron

Skrevet d. 17 November 2009
Ingredienser
90 g usaltede smør
2 spsk finthakket purløg
1 spsk finthakket frisk koriander
1 spsk citronsaft
½ tsk tørret estragon
¼ tsk paprika
8 kyllingeoverlår uden skind og ben
sort peber fra kværn

Fremgangsmåde
1 Smelt smørret i en lille gryde for svag varme, tilsæt purløg, koriander, citronsaft, estragon og paprika.

2 Kyllingestykkerne krydres med peber; grilles langsomt over trækul eller i ovn, til de er møre og gyldne, vendes og pensles hyppigt med kryddersmøret, ca. 15-20 min. Serveres med salat og kartofler.