HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Marokkansk kyllingesalat

Skrevet d. 18 November 2009
Ingredienser
1 kogt kylling (1 kg), uden skind og ben
3 mellemstore appelsiner
12 dadler, udstenede og halverede
6 radiser, i tynde skiver
2/3 dl hele, smuttede mandler
2 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
½ tsk stødt kanel
½ tsk garam masala
peber fra kværn

Fremgangsmåde
1 Skær kyllingen i tynde strimler. Skræl appelsiner og fjern alt det hvide; skær dem i tynde skiver.

2 Bland kylling, appelsiner, dadler, radiser og mandler.

3 Pisk citronsaft, olie, kanel, garam masala og peber sammen. Hældes over salaten, som vendes og serveres straks.