HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Karryristede kødboller med karry og chilimarinade

Skrevet d. 2 December 2009
Ingredienser
200 g kødboller
1 tsk karry
½ chili, skæres i tynde skiver
2 spsk soyasauce
½ tsk fintsnittet citrongræs (kan undværes)
1 fed hvidløg, skæres i tynde skiver eller knuses
Evt. lidt frisk koriander
1 spsk olie til stegning

Fremgangsmåde
De optøede kødboller sauteres i olie til de er varme 4-5 min.

De øvrige ingredienser tilsættes og der sauteres endnu 2 min. ved svag varme. Kødbollerne tilsættes en suppe og servers straks.