| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Kokoskager med limesorbet og kaffeisSkrevet d. 14 December 2009Ingredienser250 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 300 g sukker 175 g smør 1½ dl kokosmælk (den fede) 3 æg delt i blomme og hvide lidt vaniljeekstrakt 1 dl piskefløde 300 g flormelis 100 g smør 1½ dl kokosmælk tørrede kokosflager 1 l limesorbet 1l kaffeis Fremgangsmåde Rør smør og sukker blødt. Rør æggeblommer, kokosmælk, fløde og vanilje sammen og rør det i smørret. Sigt mel og bagepulver over og vend det i. Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen. Hæld det i en foret bradepande 30 x 30 cm og bag ved 180 grader i 1 time. Skæres i firkanter og overtrækkes med glasur rørt af flormelis, smør og kokosmælk. Pyntes med kokosflager. Servers med kugler af limesorbet og kaffeis |