HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kokoskager med limesorbet og kaffeis

Skrevet d. 14 December 2009
Ingredienser
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
300 g sukker
175 g smør
1½ dl kokosmælk (den fede)
3 æg delt i blomme og hvide
lidt vaniljeekstrakt
1 dl piskefløde

300 g flormelis
100 g smør
1½ dl kokosmælk
tørrede kokosflager

1 l limesorbet
1l kaffeis

Fremgangsmåde
Rør smør og sukker blødt. Rør æggeblommer, kokosmælk, fløde og vanilje sammen og rør det i smørret. Sigt mel og bagepulver over og vend det i. Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen.

Hæld det i en foret bradepande 30 x 30 cm og bag ved 180 grader i 1 time. Skæres i firkanter og overtrækkes med glasur rørt af flormelis, smør og kokosmælk. Pyntes med kokosflager.

Servers med kugler af limesorbet og kaffeis