HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kartoffelkompot med hvidløgsost og sprød bacon

Skrevet d. 15 December 2009
Ingredienser
4 bagekartofler
1 dl mælk
50 g smør
50 g flødeost med hvidløg
salt og peber
8-12 tynde skiver bacon

Pynt:
Brødkarse

Fremgangsmåde
Bag kartoflerne møre i ovnen ved 225 grader ca. 1½ time. Køl dem lidt af. Halver kartoflerne, skrab indmaden ud og mos den groft. Varm mælk, smør og ost i en gryde. Rør kartoflerne i og smag til med salt og peber. Rist baconen sprød. Anret kartoffelkompotten portionsvis med bacon og brødkarse.

Tip:
Kompotten kan laves i forvejen og varmes i mikroovn.