| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
VaniljekranseSkrevet d. 2 Januar 2010Ingredienser80-100 stk. 1 kødhakker med kageplade (stjernehul) bagepapir 250 g mel 180 g smør/margarine 125 g sukker ½ æg 125 g finthakkede mandler 1 vaniljestang Fremgangsmåde 1 Bland melet, de finthakkede mandler og kornene fra vaniljestangen. Smuldr fedtstoffet i melblandingen. 2 Tilsæt æg, sukker og ælt dejen sammen. Sæt dejen i køleskabet i ca. en time. 3 Tænd ovnen på 200°. 4 Kør dejen gennem en kødhakker forsynet med et stjernehul i kagepladen eller tril evt. dejen ud i tynde runde stænger i hånden. 5 Form stængerne til kranse og læg dem på en bageplade med bagepapir. 6 Bag vanillekransene på øverste rille i 8 min. i den 200°C varme ovn. Afkøl vanillekransene på en rist. |