| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Jordbær-yogurt-isSkrevet d. 8 Januar 2010IngredienserCa. 700 g nippede, skivede jordbær, 2 spsk. citronsaft, ca. 200 g sukker (kommer an på jordbær, og hvor sødt det skal være) ¼ tsk. salt, 1¼ dl sødmælk, 350 g græsk yoghurt 10 %. Fremgangsmåde Kom jordbær, citronsaft, salt og sukker i en gryde. Varm op over middelvarme. Varm, til sukkeret er smeltet. Mos samtidig jordbær med gaffel. Når sukkeret er smeltet, tages gryden af varmen og står i 10 min. Pisk mælk og yoghurt sammen med elpisker og bland med afkølede jordbær. Sæt i køleskabet i 1 time eller mere til helt kold. Hæld i fryseegnet beholder. Sæt i fryser i mindst 4 timer ved minus 18°. Rør 3 gange under indfrysningen – 1 gang i timen. |