| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Bagt frugt og vaniljecremeSkrevet d. 17 Januar 2010Ingredienser2 appelsiner 1 ananas 2 pærer 2-3 blommer Ca. 6 spsk. brun farin Vaniljecreme: 250 g syrnet fløde 9 % Kornene fra 1 vaniljestang Akaciehonning Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 180°. Skræl appelsinerne og skær dem i kvarter. Skær ananassen i kvarter på den lange led, og fjern derefter den træede midterstreng. Lad så knivenfølge bunden, således at frugtkødet skæres fri. Skær frugtkødet, så det får samme størrelse som appelsinstykkerne. Del pærerne, fjern kernehusene og skær pærerne i kvarter. Fjern stenene fra blommerne, som derpå skæres i kvarter. Læg alle frugtstykkerne i et lille, ovnfast fad beklædt med bagepapir. Drys brun farin over og sæt fadet i den varme ovn i 20-30 min., til frugterne er gennembagte, og overfladen let gylden. Vaniljecreme: Rør syrnet fløde og vaniljekorn sammen. Smag til med honning. |