| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
PariserbøfSkrevet d. 31 Januar 2010Ingredienser400 g hakket oksekød 1 tsk. salt ½ tsk. peber 4 skiver grovtoast 4 tsk. oliemargarine Rødbedesalat: 500 g rødbeder 100 g løg 2 spsk. revet peberrod 4 spsk. kapers 3 spsk. balsamico-eddike 1½ tsk. sennep 1½ tsk. sukker Salt og peber Fremgangsmåde Pariserbøf: Bland kødet med salt og peber. Del det derpå i 4 portioner og smør det på brødskiverne. Brun pariserbøfferne i oliemargarine først på kødsiden i ca. 5 min. og derefter på brødsiden i 1 min. TIP: Pariserbøfferne kan brunes på panden og steges færdige i ovnen ved 185° i 5-10 min. Rødbedesalat: Pak rødbederne i alufolie og bag dem i ovnen ved 185° i ca. 30 min. Overhæld dem derpå med koldt vand og ”gnid” skindet af. Skær rødbederne i grove terninger og bland disse med hakket løg, revet peberrod og kapers. Rør en dressing af balsamicoeddike, sennep, sukker og lidt salt og peber og vend dressingen i salaten. Serveringsforslag: Anret rødbedesalaten hen over pariserbøffen og pynt med bredbladet eller hakket persille. Retten kan også serveres med et spejlæg på toppen og pyntes med hakket persille. |