HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Frugtsalat med vaniljecreme

Skrevet d. 31 Januar 2010
Ingredienser
(4 pers.)

1-2 granatæbler
3 sharon
3 kiwi
1 papaya
1 mango
(andet kan tilsættes efter ejet valg)

Marinade:
Saften af 2 limefrugter
Flydende honning
1-2 spsk. hakket frisk mynte

Vaniljecreme:
2 dl syrnetfløde
Vaniljesukker

Fremgangsmåde
Del granatæblet og tag kernerne ud, kasser resten af frugten. Skræl og skær de øvrige frugter i mundrette stykker og læg det hele i en skål. Smag limesaften til med honning. Rør til honningen er opløst. Smag marinaden til med mynte. Hæld den over frugterne og vend det hele forsigtigt sammen. Lad det trække 1-2 timer i køleskabet. Fordel frugterne i fire skåle eller i ét fad.

Vaniljecreme:
Smag syrnet fløde til med vaniljesukker og server sammen med frugtsalaten.