| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Frugtsalat med vaniljecremeSkrevet d. 31 Januar 2010Ingredienser(4 pers.) 1-2 granatæbler 3 sharon 3 kiwi 1 papaya 1 mango (andet kan tilsættes efter ejet valg) Marinade: Saften af 2 limefrugter Flydende honning 1-2 spsk. hakket frisk mynte Vaniljecreme: 2 dl syrnetfløde Vaniljesukker Fremgangsmåde Del granatæblet og tag kernerne ud, kasser resten af frugten. Skræl og skær de øvrige frugter i mundrette stykker og læg det hele i en skål. Smag limesaften til med honning. Rør til honningen er opløst. Smag marinaden til med mynte. Hæld den over frugterne og vend det hele forsigtigt sammen. Lad det trække 1-2 timer i køleskabet. Fordel frugterne i fire skåle eller i ét fad. Vaniljecreme: Smag syrnet fløde til med vaniljesukker og server sammen med frugtsalaten. |