| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Chokoladekage med appelsinsirupSkrevet d. 4 Februar 2010Ingredienser(6-8 pers.) Chokoladekage: 150 g sukker 4 æg str. m/l 150 g blødt smør 150 g mørk chokolade 90 g hvedemel. Appelsinsirup: Saften af 4 store appelsiner 1 dl honning 1 spsk. citronsaft 1 kanelstang. Tilbehør: Kiwi og appelsin skåret i mundrette stykker. Fremgangsmåde Chokoladekage: Opvarm ovnen til 180°. Pisk sukker og smør hvidt. Tilsæt æggene – ét af gangen. Smelt hakket chokolade over vandbad. Rør det i æggeblandingen. Sigt melet i og rør sammen. Kom dejen i en form beklædt med bagepapir. Bages på 2. nederste rille i den varme ovn i 20-22 min. Appelsinsirup: Kom appelsinsaft, honning, citronsaft og kanelstang i en kasserolle. Bring i kog. Lad det derefter småsimre indtil en sirupsagtig konsistens, 20-30 min. Afkøles derefter. |