HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Hjertemuffins med skovbær

Skrevet d. 14 Februar 2010
Ingredienser
(14-16 stk)
200 g blødt smør
200 g sukker
3 æg
185 g hvedemel
2 tsk bagepulver
75 g marcipan
150 g frosne Skovbær
100 g flormelis
1½ spsk hindbærsaft
lidt rød frugtfarve

Fremgangsmåde
Kom smør og sukker i en skål, og pisk det til en luftig og cremet masse med håndmikseren. Slå æggene ud i en skål, og rør dem i dejen et ad gangen. Bland hvedemel med bagepulver, sigt det i dejen, og rør dejen jævn. Riv marcipanen på den grove side af et rivejern, og vend den i dejen sammen med de frosne skovbær.

Fyld dejen i slip-let hjerteforme eller hjerteforme i silikone, og bag kagerne i 25 min. ved 185°.
Afkøl dem på en rist, og tag efterfølgende kagerne ud af formene.

Rør en sej glasur af flormelis, hindbærsaft og lidt rød frugtfarve, og pynt kagerne med den røde glasur.

Servér de nybagte hjertemuffins for én, du holder af, og forkæl evt. vedkommende yderligere ved at ledsage kagerne af en kugle lyserød hindbærsorbet.