HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Valnøddeboller

Skrevet d. 28 Marts 2010
Ingredienser
(16 stk.)
25 g gær
3 dl vand
1 dl kærnemælk
2 spsk. valnøddeolie
50 g fintblendede valnødder
100 g hele valnødder
1 tsk. salt
200 g durummel
400 g stærkt hvedemel (f.eks. Gluten Blue Star)

Fremgangsmåde
Rør alt sammen, undtagen hvedemelet der tilsættes lidt ad gangen. Æltes helt igennem og hæver tildækket 1 time. Slås ned og formes til boller, der efterhæver 30 min. Bages 15-20 min. ved 200° grader. Kan fryses.