HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kongeboller

Skrevet d. 28 Marts 2010
Ingredienser
(30 stk.)
400 g hvedemel
100 g sukker
1 tsk. kardemomme
4 tsk. bagepulver
200 g smør
1½ dl mælk
2 spsk. perlesukker

Fremgangsmåde
Bland alt det tørre i en skål. Hak smørret ud heri. Mælk tilsættes og dejen æltes på bordet, så lidt som mugligt. Formes til små runde boller, der dyppes i perlesukker. Bages ved 210° i 15 min.