HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Reje og æggesalat sandwich

Skrevet d. 22 Juli 2010
Ingredienser
pr. sandwich

2 skiver groft sandwichbrød
1 hårdkogt æg
300 g rejer med skal
1-2 spsk mayonnaise
1 spsk hakket dild
salt og friskkværnet hvid peber

Fremgangsmåde
Tø rejer op og pil dem. Hak rejerne og ægget groft.
Bland dem med så meget mayonnaise, at ingredienserne hænger sammen.

Rør dild i og smag til med salt og peber.

Fordel salaten på den ene skive brød, læg den anden ovenpå, og skær forsigtigt sandwichen i to trekanter.