HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Fransk røræg med trøffelolie

Skrevet d. 5 September 2011
Ingredienser
6 store æg
1 dl danskvand
30 g koldt smør, skåret i små stykker
salt
friskkværnet sort peber
2 tsk trøffelolie
1 spsk finthakket purløg

Fremgangsmåde
Pisk æg og danskvand let sammen med en gaffel.

Smelt 2 spsk af smørret i en metalskål over vandbad.

Tilsæt æggemassen og kog den over svag varme.
Rør forsigtigt og skrab den stivnede æggemasse fra bunden indtil æggemassen er næsten fast.

Tilsæt resten af smørret, ét stykke ad gangen, indtil æggemassen er kogt igennem, men stadig blød.


Drys med salt og peber.

Dryp trøffelolien over og drys med purløg og servér straks med flute.