| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Røræg med røget laks og brødbundSkrevet d. 5 September 2011Ingredienser8 skiver afskorpet toastbrød 8 æg ½ tsk salt friskkværnet sort peber 2 spsk olivenolie 2 fed hvidløg, finthakket 1 rød peberfrugt, finthakket 100 g røget laks, grofthakket 5 forårsløg, finthakket 1 spsk citronsaft ½ radicchio salathoved Fremgangsmåde Varm ovnen op til 200 grader Rul brødene flade med en kagerulle, og tryk dem ned i smurte linseforme. Bag brødene 10-15 min. indtil de er gyldenbrune. Pisk æg, salt og peber i en skål. Opvarm olien på en stor stegepande og svits hvidløg og peberfrugt 1 min. Tilsæt lask, forårsløg og citronsaft og steg i 2 min. Hæld æggemassen over og rør indtil den er gennemstegt, men stadig let fugtig. Pil radicchioen fra hinanden og læg et par salatblade på hver tallerken. Kom æggemassen i de ristede brødbunde og søt dem over på salatbladene. Servér straks. |