| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Grillet svinemørbrad med limekvarkSkrevet d. 28 December 2018Ingredienser4 personer Limekvark 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% ½ spsk fintrevet limeskal (usprøjtet) 1 spsk friskpresset limesaft ½ tsk sambal oelek (færdiglavet chilipasta) ¼ tsk groft salt 1 svinemørbrad 50 g smør - smeltet 1 stort knust fed hvidløg ½ tsk groft salt 1¼ liter blandet grøn salat, fx feldsalat, rucola og rødbedeblade Pynt limefrugt Tilbehør 1 kg kogte kartofler 500 g dampede grøntsager, fx gulerødder og grøn asparges Fremgangsmåde Limekvark Bland kvark, limeskal og -saft, chili og salt. Stil dressingen tildækket i køleskabet. Rens mørbraden for hinder og sener. Rør smør, hvidløg og salt sammen. Pensl kødet med 1 spsk af smørblandingen. Lad en grillpande blive godt varm og grill mørbraden på alle sider i ca. 15 min. - del den evt. i 2 stykker. Tag det op og hold det varmt. Ved serveringen Skær kødet i skiver. Anret salaten i et stort fad og læg herpå kødet og dryp resten af smørblandingen over. Server straks sammen med kartofler og grøntsager. Pynt med lime. |