| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Grillede mørbradbøffer med parmaskinke og edamame-bønnesalatSkrevet d. 28 December 2018Ingredienser4 personer Bearnaisedip 2½ dl Cremefraiche 38% 1 æggeblomme 2 spsk finthakkede friske estragonblade ½ spsk bearnaiseessens ½ tsk sukker ½ tsk groft salt friskkværnet peber 1 afpudset svinemørbrad (ca. 500 g) 4 skiver parmaskinke (ca. 50 g) ¾ tsk groft salt friskkværnet peber Edamame-bønnesalat 400 g dampede haricots verts 300 g dampede edamamebønner (sojabønner) 1 rødløg i halve meget tynde skiver (ca. 100 g) 1 dl fintklippet purløg 1 spsk olivenolie 1¼ tsk groft salt 100 g rensede blandede babysalatblade Tilbehør 250 g grillet landbrød i skiver ½ citron (usprøjtet) i både Fremgangsmåde Bearnaisedip Pisk cremefraiche, æggeblomme og de øvrige ingredienser sammen i ca. 1 min. med fx en håndmixer. Smag til og stil blandingen tildækket i køleskabet til serveringen. Lad en grill blive godt varm. Skær mørbraden i 8 lige tykke bøffer og tryk dem lidt flade. Del skinken i 8 strimler og læg en strimmel rundt om kanten af hver bøf. Drys med salt og peber og grill bøfferne 8-10 min. til de lige er gennemstegte. Edamame-bønnesalat Vend imens alle ingredienserne til bønnesalaten sammen, bortset fra salatbladene. Smag til og anret edamame-bønnesalaten på en bund af spæde salatblade. Server de varme mørbradbøffer sammen med edamame-bønnesalat, bearnaisedip, lunt grillet brød og citron. Tip I stedet for at stege mørbradbøfferne på en havegrill kan du bruge en grillpande eller en almindelig pande - stegetiderne er cirka de sammen. Bruger du den almindelige pande kan du stege i gyldent smør - steg ved kraftig til jævn varme. |