| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Gratineret mørbrad med appelsin og chiliSkrevet d. 28 December 2018Ingredienser4 personer 1 afpudset svinemørbrad 10 g smør 1 tsk groft salt 225 g fileter af appelsiner - 3 appelsiner 1 dl friskpresset appelsinsaft 4 spsk sød chilisauce 40 g grofthakkede hasselnøddekerner 200 g revet Mozzarella 15% Tilbehør kog 240 g løse ris, parboiled (ca. 3 dl) 400 g dampede haricots verts Fremgangsmåde Skær mørbraden i 8 skiver og tryk dem let flade. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun kødet ca. 1 min. på hver side og drys med halvdelen af saltet. Tag kødet op og læg det i et ovnfast fad (ca. 15 x 27 cm). Kom appelsinfileter, -saft, chilisauce og resten af saltet i panden. Kog saucen ved jævn varme i ca. 2 min. - rør af og til. Hæld saucen over kødet og drys med nødder og ost. Gratiner mørbraden midt i ovnen og server den med ris og bønner. Gratinering Ca. 15 min. ved 225°. |