HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Grøn sauce

Skrevet d. 23 August 2001
Ingredienser
1 bundter Purløg
0,5 bundter Persille
1 håndfuld Kørvel
2 dl Cremefraiche. 18%
50 g Mayonnaise
1 tsk Stærk sennep
0,25 bundter Hjulkrone
0,5 cl Citronmelisse
3,5 dl Tykmælk

Fremgangsmåde
1. Skyl alle krydderurter og tør dem, hårde stængler skæres væk. Hak urterne fint med en stor kiv på et stort skærebræt. Lad være med at hakke dem i en blender, så kommer de til at smage bittert.
2. Pil æggene og hak dem i små terninger. Bland med urterne og alle de øvrige ingredienser og lad saucen trække en time.
3. Smager godt sammen med: kogte kartofler, pillede kartofler, kogt oksekød, fisk