HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Minestrone - den hurtige

Skrevet d. 9 August 2001
Ingredienser
1,5 l Grøntsagsbouillon
500 g Kartofler (faste)
250 g Bønner (fra dåse, hvide, røde eller sortøje)
50 g Parmesanost (eller percorino, friskreven!)

Fremgangsmåde
1. Hæld bouillonen i en stor gryde, læg låg på og lad det koge op.
2. Skyl kartoflerne og skær dem i små terninger og put dem i gryden. Skær porren op på langs, skyl den godt, skær den i strimler og læg den i bouillonen. Skræl gulerødderne, skær dem i skiver og læg dem i gryden med låg på. Skyl squash og selleristængler, skær de visne dele væk, resten skæres i strimler eller skiver - og lægges i gryden.
3. Læg tomaterne i kogende vand et øjeblik. Giv dem et koldt brusebad og flå dem. Skær tomaterne i terninger og kom dem ned i suppen med de afdryppede bønner. Suppen er blevet stadig mere tyk og farvestrålende de seneste 15 minutter. Lad den koge under låg 15-20 minutter mere ved svag varme. Smag til med salt og peber. Pesto og reven ost tilsættes først til sidst.