| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Bagte æblebananerSkrevet d. 11 August 2001Ingredienser500 g Kumquat 5 spsk Brunt sukker 2 spsk Cognac (eller brandy) 2 spsk Vand 6 spsk Yoghurt (afdryppet) 1 kg Æblebananer (også kaldet babybananer) 1 spsk Ahornsirup 1 spsk Ahornsirup (til yoghurtsaucen) Fremgangsmåde 1. Varm ovnen op til 200 grader. 2. Skær kumquattene i halve og fjern kernerne. Kom sukker, brandy eller cognac og vand i en gryde og varm op ved svag varme til sukkeret er opløst. Tilsæt kumquattene og lad dem simre ca. 10 min. 3. Bag bananerne 15-20 min. i ovnen til skallen er sort og bananerne meget bløde. 4. Bland yoghurt og ahornsirup til saucen. 5. Skræl bananerne og læg dem på 4 store tallerkener. Fordel kumquattene og sukkerlagen omkring bananerne. Ved serveringen lægges lidt yoghurtsauce på hver side af kumquattene. |