HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Rejefrittata

Skrevet d. 19 August 2001
Ingredienser
6 stk Æg
2 spsk Hummer (fond af hummeren)
1 tsk Sambal oelek
1 dl Purløg (klippet)
100 g Rejer (pillede)

Fremgangsmåde
1. Rør frittata-dejen sammen af æg, hummerfond, sambal oelek og purløg.
2. Smelt lidt smør i en teflonpande med en diameter på ca. 24 cm - og hæld dejen på.
3. Lad omeletten stege ved middel varme til den begynder at stivne.
4. Hak rejerne groft, og fordel dem over omeletten. Læg et stort fladt låg på og lad omeletten stege videre ved svag varme, til den er stivnet helt.
5. Så skal ometten vendes: tag låget af og lemp med en paletkniv omeletten over på stegepanden over låget, hold pande og låg tæt sammen og vend hurtigt begge dele.
6. Lad omeletten stege videre, til den har lidt farve på begge sider. Lad omeletten køle lidt af, skær den i passende stykker og stik cocktailpinde eller tandstikkere i dem.