Hjem
Opskrifter
Artikler
Butik
Login
Bliv medlem
Konkurrencer
Forum
Restaurant Guide
Om madgal
Log ind
eller
Bliv medlem
Søg i artikler
Artikler
Viser 501-520 ud af 699 artikler.
Til mænd der måske skal hjælpes lidt
Skrevet d. 29 Marts 2004
Der var en af mine unge bekendte, der engang sagde, at hvis hans far skulle lære at lave med, måtte der ske flere ting i huset: Moderen skulle mildnes kendelig. Der skulle være mindst en flyferie pr. år. Måske var det bedst at flytte et sted hen, hvor der var en god afstand til naboerne.
Læs mere
Året vin 2003
Skrevet d. 26 Marts 2004
Som det fremgår af Top 10 listen er Nugan Estate Third Generation Shiraz 2002 placeret på 1. pladsen. Og dermed er denne vin den første, der kan smykke sig med titlen ”Årets Vin” på VinForum. Vi siger til lykke til Nugan Estate og til Gobi Vin, der importerer denne lille australske perle
Læs mere
Økologisk osteproduktion
Skrevet d. 26 Marts 2004
Økologisk osteproduktion adskiller sig fra traditionel osteproduktion på følgende punkter:
Læs mere
Vinmesse - Vivaitalia
Skrevet d. 22 Marts 2004
For nylig blev den italienske vinmesse Vivaitalia afholdt for tredje gang, og som det fremgår af billedet var det et tilløbsstykke.
Læs mere
Sweet potatoe
Skrevet d. 22 Marts 2004
Læs mere
Bidt af brød
Skrevet d. 22 Marts 2004
Jeg har en sand passion for hjemmebagt brød i alle afskygninger, men det skal bages med gær ...
Læs mere
Børnetykkelse i korrekte børnehøjde
Skrevet d. 22 Marts 2004
Slanke- og andre kostrådsekperter har for fri adgang til i medierne unuanceret at banke ind i befolkningen, at danske børn er for tykke & fede. Disse oplysninger gives frit fra leveren og uden klar dokumentation for, hvor mange det drejer sig om, og hvilke sociale omgivelser, de befinder sig i.
Læs mere
Litteratur om ost
Skrevet d. 19 Marts 2004
Da vi har fået en del henvendelser fra videbegærlige osteelskere, bringer vi i denne uge en lille oversigt over litteratur som går mere i dybden med historierne bag, om selve produktionen, anvendelse og mange andre ting...
Læs mere
Tapas - kender du det?
Skrevet d. 19 Marts 2004
Tapas – små lækre retter – har fundet vej til de danske borde. Med tre varianter af marineret kød fra den danske pålægsproducent Defco er det blevet hurtigt og nemt at servere et inspirerende måltid.
Læs mere
Ugens gode vine - uge 12
Skrevet d. 19 Marts 2004
Ugens tema er rødvine fra Sydfrankrig, nærmere betegnet Languedoc-Roussillon. Dette område strækker sig langs middelhavet fra den spanske grænse til Rhône floden og er tidligere kendt som den franske "vinsø", da der blev fremstillet en masse ligegyldig billig vin, der især blev drukket lokalt i Frankrig.
Læs mere
Løg
Skrevet d. 15 Marts 2004
Læs mere
Vind en ugekasse med gode råvarer
Skrevet d. 15 Marts 2004
Vind en "Ugens Kasse" fra GaardbutikkenDirekte.dk. Kassen indeholder råvarer til 7 middage. Kød, grøntsager og kolonialvarer. Opskriftsfolder medfølger.
Læs mere
Lavede rigtige mænd og kvinder mad - engang?
Skrevet d. 15 Marts 2004
For nogle årtier siden var en rigtig kvinde hende, der var derhjemme, tog sig af hus, mand og børn – vist i den rækkefølge, og det var hende, der stod for husholdningen
Læs mere
Kost og sundhed med evighedsmaskinen
Skrevet d. 15 Marts 2004
Først skulle vi spare på fedtet, så var det sukkeret, så saltet, og kostpyramiden vendte man bare med et snuptag hovedet...
Læs mere
Ugens gode vine - uge 11
Skrevet d. 12 Marts 2004
Denne uges vintest er kun med hvide vine. 7 hvidvine var til test i prislejet fra 34 til 129 kr. Geografisk var de spredt ud over det meste af verden.
Læs mere
Portræt: Claus Meyer
Skrevet d. 12 Marts 2004
Claus Meyer er født den 27. december 1963 i Nykøbing Falster og opvokset på Lolland. Når man ser bort fra hans bedsteforældre tillagde familien ikke maden og måltidet nogen væsentlig betydning. Derfor var det mormor Ingeborg Clausen, der overvågede Claus, når han lavede mad fra han var 10 år.
Læs mere
Danbo
Skrevet d. 12 Marts 2004
Læs mere
Vind strudsekød
Skrevet d. 8 Marts 2004
I denne uge kan du vinde en kasse strudsekød til en værdi af 500,- kr. Strudsen har efterhånden vundet indpas på mange danske middagsborde. Og det er ikke uden grund. Kødet er mørt og har et lavt fedt- og kolesterolindhold. Endvidere tager netop den danske strudseproduktion store hensyn til dyrenes trivsel og Dyrenes Beskyttelse har da også været med til at udforme regelsættet for strudsehold...
Læs mere
Amerikanske tilstande
Skrevet d. 8 Marts 2004
Hvor er det dog sårende og tilmed uretfærdigt, når danske forskere, eksperter og politikere, som beskæftiger sig med ernæring, bliver ved med at udtale: Vi skulle nødigt have amerikanske tilstande.
Læs mere
Meditation i køkkenet
Skrevet d. 8 Marts 2004
Det er fristende at droppe madlavningen, når man har travlt. Men det kan også skabe ny energi at give sig selv tiden til at lave mad.
Læs mere
Sider
«
1
...
16
,
17
,
18
,
19
,
20
,
21
,
22
,
23
,
24
,
25
, 26,
27
,
28
,
29
,
30
,
31
,
32
,
33
,
34
,
35
»