Hjem
Opskrifter
Artikler
Butik
Login
Bliv medlem
Konkurrencer
Forum
Restaurant Guide
Om madgal
Log ind
eller
Bliv medlem
Søg i artikler
Artikler
Viser 461-480 ud af 699 artikler.
Agurk
Skrevet d. 3 Maj 2004
Læs mere
Stilton
Skrevet d. 3 Maj 2004
Læs mere
En uforglemmelig oplevelse
Skrevet d. 3 Maj 2004
En oplevelse dine smagsløg ikke kan være foruden En rolig lørdag aften besluttede kæresten og jeg at besøge den nye restaurant Mad Donna på Vesterbro (Ålborg). Da vi ankom, blev vi mødt af en smilende og venlig tjener der anviste os til vores bord, vi havde reserveret et i forvejen.
Læs mere
Forrådskammer
Skrevet d. 3 Maj 2004
Jeg føler mig som en hamster, når jeg samler forråd. Men på søndage, som pludselig forsvandt, er det dejligt med noget at tage af
Læs mere
Oprør mod appelation-systemet
Skrevet d. 30 April 2004
80 franske vinbønder, vinhandlere, restauratører, sommelierer og forbrugere står bag et oprør mod organisationen ONIVINS (Office National Interprofessionnel des Vins), der på landbrugsministeriets vegne overvåger vinsektoren.
Læs mere
En delikat smagsoplevelse
Skrevet d. 30 April 2004
Den ligger som en forfriskende oase mellem amerikanske kæderestauranter og grillbarer med typisk vitaminfattig og fedtrig mad. Med titlen ”Delikat” udtrykker den lille sandwichbar på Boulevarden ganske enkelt den oplevelse, jeg i hvert fald har haft hver gang, jeg har sat tænderne i en af deres uovertrufne sandwiches.
Læs mere
Samsø
Skrevet d. 30 April 2004
Læs mere
Vind et gavekort på 1.000,- kr.
Skrevet d. 26 April 2004
Vind et gavekort på 1.000,- kr. til Madgalshoppen. Her får du lige nu en hel pakke specialiteter fra Læsø. Juul & Søn som har Danmarks mindste slagteri har bl.a. modtaget Slow Food Danmarks Guldsnegl i 200, 2003 og 2004 for sine unikke pålægsprodukter og skinker.
Læs mere
Ræddike
Skrevet d. 26 April 2004
Læs mere
Rygeost
Skrevet d. 26 April 2004
Læs mere
Mad med hjertet
Skrevet d. 26 April 2004
Jeg bruger min common sense og mit hjerte, når jeg laver mad Udtalelsen kommer fra Marcello Celauro, der siden 31. oktober har arbejdet som kok i kantinen på Danmarks Biblioteksskole i København.
Læs mere
Prioriteringer
Skrevet d. 26 April 2004
Hvorfor være fordringsfuld Livet er jo ikke gods og guld Prøv at forstå, Når lykken banker på
Læs mere
Ugens gode vine - uge 17
Skrevet d. 26 April 2004
I denne og næste uge står der Barbera på programmet. Da jeg har fået mange vine ind til smagningen er den delt i to med vine under 100 kr. i denne uge og de dyre vine over 100 kr. i næste uge.
Læs mere
Hvad spiste man i 50 érne? (3)
Skrevet d. 23 April 2004
Vi spiste mad der er så ubegribeligt langt væk fra hvad vi spiser i dag, at det næsten ikke er til at fatte. I virkeligheden er det renlivet sludder at sine noget generelt om, der var ligesom i dag himmelvid forskel.
Læs mere
Pizza - en ret for gourmeter!
Skrevet d. 23 April 2004
Pizza er fedtdryppende skrabmad, fremstillet af billige råvarer. Næringsværdien er nul. Sådan eller med værre gloser er denne type mad ofte betegnet, men nu bliver der en helt anderledes anledning til at få syn for sagen, idet der til efteråret afholdes et Nordisk Mesterskab i pizzabagning på mad- og restaurantmessen Interfood i Sverige i dagene 26-28 oktober 2004.
Læs mere
Vind et gavekort på 1000,- kr.
Skrevet d. 19 April 2004
Vind et gavekort på 1.000,- kr. til vores nye shop. Her kan du bl.a. få en hel kasse med økologiske basisvarer som brød, ris, spaghetti, juice og meget mere for kun 250,- kr. inkl. levering lige til din hoveddør!
Læs mere
Ugens gode vine - uge 16
Skrevet d. 19 April 2004
Denne uges VinTest bød på 6 rødvine - alle i et fornuftigt prisleje. Der var to amerikanske (der ikke nåede frem til vores californiske cabernet smagning), tre italienske og en enkelt fransk.
Læs mere
Maribo
Skrevet d. 19 April 2004
Læs mere
Hvad spiste man i 50´erne? (2)
Skrevet d. 19 April 2004
Vi spiste mad der er så ubegribeligt langt væk fra hvad vi spiser i dag, at det næsten ikke er til at fatte. I virkeligheden er det renlivet sludder at sine noget generelt om, der var ligesom i dag himmelvid forskel. Men der var tendenser som var fælles, ligesom i dag.
Læs mere
En kærlighedserklæring
Skrevet d. 19 April 2004
Jeg vil være uformel på den velorganiserede måde, når jeg har gæster. Det er min kærlighed til dem og mad, der skal være det dominerende.
Læs mere
Sider
«
1
...
14
,
15
,
16
,
17
,
18
,
19
,
20
,
21
,
22
,
23
, 24,
25
,
26
,
27
,
28
,
29
,
30
,
31
,
32
,
33
,
34
,
35
»